Lenzen dragen of een ooglaserbehandeling?

Lenzen dragen of een ooglaserbehandeling

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een bril dragen. Een bril wordt al lang niet meer gezien als een schande, maar toch vinden veel mensen het vervelend om met een bril voor de dag te moeten komen. Daarom zijn er voor deze mensen lenzen beschikbaar of een ooglaserbehandeling.

Ooglaseren

Tegenwoordig kun je dus ook in plaats van een bril of contactlenzen te dragen je ogen laten laseren. Bij een ooglaserbehandeling wordt de kromming van het hoornvlies gewijzigd met behulp van ene laser. Het gevolg daarvan is lichtbreking van het oog door de ooglens wordt verbeterd. Door ogen laseren van het zicht worden verbeterd afwijkingen van het oog van +6 tot -6. Het komt in veel gevallen zelfs voor dat het gezichtsvermogen zelfs weer helemaal normaal wordt. Maar goed, sommige mensen vinden ooglaseren toch eng en kiezen dan voor lenzen.

Lenzen kun je in verschillende varianten vinden, je hebt ze bijvoorbeeld voor een dag, maar ook voor een maand lang. Je kunt lenzen op maat aanschaffen maar ook standaard lenzen. Zo is er voor iedereen een geschikte lens. Laat het nu net zo zijn dat we nog een stapje verder gaan in het gemak. Je kunt nu ook online lenzen bestellen.

Hoe makkelijk is dat? Lenzen online bestellen via een druk op de knop, je kunt alle specificaties invullen wanneer dit nodig is maar je kunt ook eenvoudig door de bestel historie maandelijks dezelfde bestelling uit laten voeren. Zo hoef je dus nooit meer bang te zijn dat je toch nog een bril moet dragen omdat je vergeten bent om lenzen te kopen.

Kleurlenzen

De trend van nu is kleurlenzen. Je hebt ze vast weleens gezien bij een bekende van je. Kleurlenzen waren er voorheen alleen met sterkte. Je kon deze lenzen dus alleen dragen wanneer je ook daadwerkelijk slechtziend was of in ieder geval een bril of lenzen op sterkte droeg.

Nu zijn er ook lenzen zonder sterkte, evenals je nu ook designbrillen kunt kopen zonder sterkte. Deze kleurlens trend is dus voor iedereen mogelijk om na te leven. Heb je bruine ogen maar zou jij weleens een keer groene ogen willen hebben of ga jij direct voor de wat exclusievere variant, de paarse lenzen. Je kunt ook deze lenzen direct weer online kopen. Natuurlijk is het zo dat je met lenzen alleen er nog niet bent, ook al heb je lenzen zonder sterkte dan nog is het belangrijk om lenzen vloeistof en opbergdoosjes voor de lenzen aan te schaffen.