Weet je niet goed wat je moet aantrekken vandaag? Haal dan deze items in je huis!

damesmode items

Vind jij het soms ook zo lastig om te bedenken wat je vandaag nu weer moet aantrekken? Misschien ligt je hele kledingkast wel vol met allerlei kleding, maar is het uitzoeken van een geschikte outfit alsnog een lastige kwestie. Hoe kan dat nu toch? Vaak kopen mensen losse kleding-items, zoals een losse trui, of een t-shirt, maar vervolgens thuis aan te komen blijkt het ineens lastig om dit ergens mee te combineren. Benieuwd hoe je dit probleem kunt verhelpen? Door enkele (basis)items in je huis te halen, die overal goed mee te combineren zijn. Handig!

Lingerie

We beginnen met lingerie. Een mooie setje ondergoed mag namelijk absoluut niet ontbreken in je kledingkast! Het klinkt misschien wat raar, maar lingerie kan heel bepalend zijn voor de rest van jouw outfit. Wanneer je namelijk mooi ondergoed aantrekt, straal je de hele dag uit dat je je mooi voelt. Je kent vast dat gevoel wel, dat je sexy lingerie aantrekt, en je je gelijk een stuk aantrekkelijker voelt. De outfit die je vervolgens aantrekt, staat ineens een stuk beter! Een goede reden om te gaan shoppen dus!

Jeans

Dan over naar de rest van de kleding. Een goede spijkerbroek is echt belangrijk voor in je kledingkast. Soms kan het lastig zijn om een spijkerbroek te vinden die helemaal aan jouw wensen voldoet en die echt lekker zit, maar als je er dan eenmaal één hebt, is het de investering meer dan waard. Een spijkerbroek die jou goed staat en waar je je goed in voelt, is heel fijn om te hebben en zul je waarschijnlijk ook veel gaan dragen. Dat komt ook omdat je een spijkerbroek heel goed kunt combineren en voor allerlei gelegenheden kunt aantrekken. Als je een nette look wil, kun je de spijkerbroek bijvoorbeeld combineren met een nette jas of blazer en mooie schoenen. Maar wanneer je een wat sportieve look wil, kun je een t-shirt of trui heel goed aantrekken boven de spijkerbroek.

Blazer

Over die blazer gesproken, ook dit is echt super handig om te hebben. Het is namelijk een kledingstuk waar je, wederom, ontzettend veel kanten mee op kunt. Zoals gezegd kun je de blazer heel goed combineren met een spijkerbroek, maar je kunt ook een blazer heel goed dragen op een jurkje. Je outfit wordt er gelijk een stuk netter van! Maar wat ook een voordeel is van een blazer, is dat hij ook ideaal is als (tussen)jas. Je kent vast dat gevoel wel dat een zomerjas net wat te warm is om aan te trekken, maar dat het zonder jas dan weer net te koud is. Een blazer is dan ideaal, omdat deze vaak net wat dunner is dan een echte jas. En het staat ook nog eens leuk!

Little black dress

De little black dress, LBD, of vertaald; een zwart jurkje tot boven je knie, is ook echt een item dat niet mag ontbreken, het is namelijk een echte must-have. Het voordeel van deze jurk is namelijk allereerst dat hij tijdloos is, je kunt hem dus over een paar jaar nog steeds heel goed aan. Ook is de jurk erg gemakkelijk te combineren, bijvoorbeeld met een leuke blazer eroverheen, en ook met mooie sieraden en accessoires zorgt de jurk ervoor dat je er elke keer net weer even uitziet!