Wat maken oorbellen zo bijzonder?

Wat maken oorbellen zo bijzonder

Sieraden zijn altijd een leuk accessoires om je outfit compleet te maken. Vaak draag je dan ook een ring, horloge, armband, ketting en oorbellen. Sommige dragen ook meerdere sieraden tegelijk, bijvoorbeeld twee kettingen en meerdere ringen om verschillende vingers. Tegenwoordig is het ook een must om zoveel mogelijk oorbellen te dragen, dit wordt dan ook gezien als earcandy.

Trends

Zoals elk jaar zijn er nieuwe trends op het gebied van outfits, sieraden en accessoires. Zo ook bij de oorbellen. Je ziet nu veel mensen met heel veel oorbellen en/ of piercings in hun oren, maar is dit dan ook trending of vinden ze dit gewoon mooi en daarom hebben zij er zoveel. Wat zijn dan precies de trends van dit jaar? Om het even op een rijtje te zetten, zijn er de volgende oorbellen trends;

  • Edelsteen oorbellen, 
  • Chain oorbellen, 
  • Statement oorbellen, 
  • Minimalistische oorbellen, 
  • Parel oorbellen, 
  • Earcuffs, 
  • Lange oorbellen. 

Maar wat nu dan écht trending is op het gebied van oorbellen, zijn de initial oorbellen. Hoe leuk is het wanneer jij oorbellen draagt met je eigen letter of met de letter van de naam van je broer/ zus, vriend(in), moeder of van wie dan ook!

Oorbellen uitkiezen

Is jouw sieradencollectie toe aan vervanging of wil je een nieuw paar oorbellen kopen? Finaste heeft voor jou een groot assortiment aan oorbellen met van alles en nog wat, hierdoor zit er ook voor jou echt wel wat tussen! Ook gaan zij erg mee met de trends, waardoor je er dus altijd fashionable bij loopt. 

Misschien zijn een aantal tips ook altijd welkom bij het uitzoeken van een nieuwe set oorbellen. Wat een belangrijke tip is, is om te kijken welke sieraden je draagt. Is dit zilver of goud? De kleur van oorbellen moeten namelijk wel passen bij de sieraden die je al draagt. Voor de rest moet je natuurlijk sowieso naar de gehele outfit kijken of dat je oorbellen erbij passen. Ook je gezichtsvorm is belangrijk bij het kiezen van oorbellen. Om voor meer balans te zorgen, kies je dan ook oorbellen met een tegengestelde vorm ten opzichte van je eigen gezichtsvorm.

Bijzondere oorbellen

Je kunt ook oorbellen sets kopen. Deze bestaan vaak uit een paar ringetjes met verschillende hangertjes die je kunt verwisselen wanneer je maar wilt. Ook kun je andere sets kopen om je hele oor mee te vullen. Dan heb je bijvoorbeeld per oor een aantal oorbellen waarmee je het aantal gaatjes in je oor kunt vullen zodat je oor allemaal toffe earcandy bevat! Daarnaast kun je natuurlijk, wanneer je wat meer van bijzonder houdt, zelf ringetjes of haakjes kopen met wat kraaltjes en zelf je oorbellen maken.