Maillots voor dames koop je bij Bonniedoon.com

Maillots

Een maillot voor dames is allang niet meer ouderwets. Er zijn tegenwoordig zelfs erg comfortabele maillots te vinden die niet onder hoeven te doen voor bijvoorbeeld panty’s. Het voordeel van een maillot ten opzichte van een panty is met name dat het veel warmer is om te dragen. Zeker in de wintertijd kan een maillot voor dames dan ook vaak heel erg goed uitkomen. Zo hoef je het dragen van jurken en rokjes niet alleen tot de zomer te beperken.

Materiaal waarvan maillots gemaakt kunnen zijn

Er zijn diverse keuzes die je kunt maken in maillots voor dames, denk aan het materiaal van de stof, de kleur en let op de kwaliteit. Je wilt natuurlijk een maillot die lang goed blijft en zo zelfs je lievelingskledingstuk kan worden. Katoen, kasjmier en viscose zijn een aantal van de materialen waarin maillots voorkomen. Viscose voelt zacht aan en is enorm elastisch. Kasjmier is in staat om je benen extra goed warm te houden, daarnaast voelt het erg luxe aan. Een maillot voor dames van katoen is ook ideaal in gebruik, uitwassen vormt geen probleem en de stof beweegt soepel met je mee. Je kan kiezen voor de bio cotton tights, een maillot die natuurvriendelijk is gemaakt.

Kies je kleur of print

Een zwarte maillot kan altijd en is dan ook een kledingstuk die eigenlijk niet mag ontbreken in jouw kledingkast. Al kan een maillot met een mooie print een outfit opfleuren. Zo is een ruitmotief geweldig om onder een zwart jurkje te dragen. Wanneer je fan bent van het ouderwetse kabelpatroon kan je kiezen voor een maillot met kabelmotief, die gemaakt is van biologisch katoen. Door maillots voor dames in diverse kleuren en printen in te slaan, kan je eindeloos variëren. Zo steel je de show terwijl je er tegelijkertijd comfortabel bijloopt.