Laat je inspireren voor de mooiste nagels

Nail Academy Nicolle

Mooie nagels trekken de aandacht. Ze laten zien dat jij jezelf goed verzorgd én je kunt je creatieve kant laten zien. Als nagelstylist weet jij precies wat voor soort nagel jouw klant nodig heeft. Of je nu kiest voor een strakke gellak in één kleur of je nagels het liefst versiert met de mooiste nailart. Voor al je professionele producten en deskundig advies, kun je terecht bij https://www.nail-academy-nicolle.nl/nagelgroothandel. Waarom zij een betrouwbare partner zijn, leer je in dit artikel.

Wat is Nail Academy Nicolle?

Nail Academy Nicolle bestaat ondertussen al bijna 20 jaar. Wat begon als opleidingsinstituut voor nagelstylisten, is ondertussen uitgegroeid tot een groothandel en opleidingsinstituut voor alles dat te maken heeft met beauty en ondernemen. Als opleider, weten ze precies wat er nodig is om de mooiste nagels te creëren en wat de beste merken zijn. Daarnaast moet je als opleider ook altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen, waardoor jij altijd weet dat je up to date bent met de producten die je koopt. Je weet dus zeker dat je geholpen wordt door iemand die alle verstand heeft van nagels en beauty. Dit in tegenstelling tot grote winkelketens, waar zomaar iedereen als bijbaantje in de winkel kan komen te staan.

Daarnaast is de groothandel speciaal voor ondernemers, waardoor je verschillende unieke merken in bulk kunt kopen. Voor kwaliteit ga je dus naar de groothandel van Nail Academy Nicolle. Als je twijfelt wat je nodig hebt, dan kun je altijd contact opnemen voor persoonlijk advies.

Zo creëer je de mooiste nagels

Om prachtige kunstwerken op je nagels te maken, heb je natuurlijk een aantal producten nodig. Je vindt alles wat je nodig hebt bij Nail Academy Nicolle. Zo kun je terecht voor de volgende producten:

  • Lak: Of je nu gellak of reguliere nagellak gebruikt, de nagel verdient een mooie basis. Met verschillende merken als Magnetic, Moyra en Young Nails, vind je altijd een mooie lak die precies past bij wat jij wilt gaan maken.
  • Art: Binnen het eigen merk NIC vind je prachtige nail art stickers. Ook zijn er stencils te vinden, als je het liefst met lak of glitter werkt. Natuurlijk ontbreken ook steentjes, folie en andere mooie inlay producten niet uit het assortiment. Ook voor water decals en pigmenten kun je bij de groothandel terecht.
  • Primers en top gels: Natuurlijk kunnen goede primers en top gels niet missen. Je wilt je klanten er immers van kunnen verzekeren dat ze een lange tijd van hun nagels kunnen genieten. Voor hoge kwaliteit nagelbescherming ben je bij de nagelgroothandel aan het juiste adres. Hoe langer de nagels goed blijven, hoe beter de mond tot mond reclame is die jouw klanten voor je creëren.
  • Materialen: De juiste materialen zijn essentieel voor het maken van prachtige kunstwerken op mensen hun nagels. Denk aan sterke bitjes om oude lak mee te verwijderen, knippers voor de nagelriemen en verschillende kwasten. Werkelijk alles dat je kunt bedenken voor het geven van een heerlijke manicure en het opmaken van nagels, vind je binnen het assortiment.
  • Hygiëne: In een nagelsalon is hygiëne erg belangrijk. Mensen brengen veel bacteriën en viezigheid met zich mee op hun handen, dus het is jouw taak om ervoor te zorgen dat deze niet te veel onder je verschillende klanten verspreiden. Zelfs je schoonmaakartikelen koop je bij de groothandel. Zo ziet jouw salon er altijd netjes uit, waardoor je meer betrouwbaarheid oproept bij je klanten.
  • Inrichting: Als je denkt dat het niet meer kan, dan zul je aangenaam verrast zijn dat je ook voor de inrichting van je salon voldoende producten vindt bij de nagelgroothandel. Koop een luxe tabouret, een comfortabel armkussen en nog veel meer om jouw salon de juiste uitstraling te geven en jouw werk gemakkelijker te maken.

De term nagelgroothandel laat dus niet zien voor hoeveel producten je daadwerkelijk allemaal terecht kunt. Binnen het assortiment zijn namelijk zelfs producten te vinden voor je eigen beautysalon. Van make-up tot alles wat je nodig hebt voor de verzorging van wenkbrauwen. Dit is hét adres om alles in te slaan. Wil je liever langskomen in de fysieke groothandel en de nail academy met eigen ogen zien? Dan kun je naar Hoogeveen reizen. Zo krijg je direct een impressie van de professionaliteit die jij zelf kunt gaan uitstralen. Veel plezier!