Kamo Gutsu schoenen collectie bij Ten Eekelder

Kamo Gutsu schoenen collectie bij Ten Eekelder

Als het om modieuze schoenen gaat, dan zijn er weinig merken die zich zo weten te onderscheiden als de schoenen van Kamo Gutsu. Het merk heeft een zeer uitgebreide collectie modieuze schoenen die zonder twijfel opvallen. De kleurrijke ontwerpen zorgen ervoor dat je al vrolijk wordt als je ze aantrekt. Bijkomend voordeel is dat je de schoenen bij elke gelegenheid kan dragen. Door de opvallende en bijzondere kleurcombinaties wet je zeker dat je in positieve zin op zal vallen en in veel gevallen zal men willen weten hoe je er toch in slaagt om er zo verzorgd uit te zien.

Kleurrijke en opvallende schoenen

Naast de kleurrijke vormgeving is het draagcomfort een van de sterkste punten van het opvallende merk. Jaarlijks verschijnen er twee verschillende collecties zodat je altijd een ruime keus hebt. De modellen worden gemaakt in een bijzondere Italiaanse regio Marche. Dit gebied is bekend bij liefhebbers van kwalitatief goede schoenen en hier wordt nog altijd om de oude ambachtelijke wijze schoenen geproduceerd. Zo weet je dat elke Kamo Gutsu schoen met aandacht en liefde is gemaakt, de reden dat de pasvorm en het draagcomfort ongekend hoog is.

De bijzondere inspiratiebronnen

Kamo Gutsu schoenen worden ontworpen in België en vervolgens worden ze in Italië gemaakt. Het is dus een volledig Europees product, maar wel een met een internationale uitstraling. Dat laatste is niet zo heel gek. De schoen is namelijk geïnspireerd op de stijl van de jaren 20 en 30 van de vorige eeuw. Het combineert dus een onovertroffen retro-look met het comfort en de kwaliteit die je vandaag de dag mag verwachten van een degelijke schoen. De naam verwijst overigens naar een andere inspiratiebron, namelijk de Japanse voorloper van het hedendaagse voetbal, het kemari. Kamo Gutsu betekent eigenlijk eendenschoen en verwijst naar de schoenen die de Japanners droegen tijdens het spelen van kemari.