Top 3 kapsel trends voor de winter van 2021/2022

kapsel trends

De winter staat weer voor de deur! Vlak voor alle feestdagen staat er wellicht een kappers afspraak gepland, want je wil er natuurlijk op en top uitzien tijdens kerst en oud en nieuw. Ben je klaar om stralend het nieuwe jaar in te gaan? Hier vind je de top drie kapsel trends voor aankomende winter!

1. De messy bob

Bobkapsels zijn weer helemaal terug van weggeweest deze winter. Een lange, korte, rechte, A-lijn of een asymmetrische bob, dat maakt niet uit. Met zo veel verschillende opties is het misschien lastig om zelf te kiezen welke boblijn je nou wil, bespreek dan ook van te voren met je kapper welke lengte het beste bij jouw gezicht en haartype past!

2. Curtain bangs

De curtain bangs zijn al een tijdje helemaal in. Curtain bangs zijn net iets langer dan een pony, die in het midden kort begint en geleidelijk langer wordt naar je oren toe. Deze haarstijl geeft een speels effect en is goed te stijlen met een trendy haarklip, knotje of paardenstaart.

3. Lange laagjes

Gehecht aan je lange haar? Geen probleem ook de lange lagen zijn nog helemaal in!  De lagen kunnen net zo opvallend of subtiel geknipt worden zoals jij wil! Bespreek dit met je kapper en laat je wederom adviseren naar wat er het beste past bij jou gezicht en haartype. Het voordeel van de lange lagen is dat je er van alles mee kan, denk bijvoorbeeld aan; een lange paardenstaart, vlecht of verschillende opsteekkapsels.