Natuurlijke en Ayurvedische gezichtsverzorging

gezichtsverzorging

Bij Ayurvedische gezichtsverzorging wordt er uitgegaan van een traditionele geneeswijze. Met traditionele producten en ingrediënten wordt er gezichtsverzorging gemaakt die de huid op traditionele manier voedt en ondersteund. Producten op Ayurvedische basis zijn vaak natuurlijk, eco-friendly en niet op dieren getest. De producten zijn goed voor de huid, de natuur en dieren. Lees meer over merken en producten die gebaseerd zijn op de eeuwenoude Ayurvedische theorie en de beste merken met natuurlijke producten.

Een bekend en geliefd merk met producten op Ayurveda gebaseerd is Lakshmi. Lakshmi producten zijn biologisch en vegan. Het merk heeft natuurlijke verzorging voor gezicht en lichaam. Het merk bestaat al jaren en wordt door veel schoonheidsspecialistes gebruikt in de salon. Het merk is erg geliefd doordat er geen onnodige chemische stoffen inzitten en de producten op Ayurveda zijn gebaseerd. Wat betekend dat de ingrediënten van de producten bestaan uit eeuwenoude recepten. 

Lakshmi Ayurvedische gezichtsverzorging

Lakshmi biedt Ayurvedische gezichtsverzorging die één zijn met de natuur en niet schadelijk zijn voor het milieu. Onze huid is een natuurlijk orgaan, waar vaak synthetische producten met aardolie op worden aangebracht. Dit is vaak een oorzaak van vroegtijdige huidveroudering, irritaties, uitdrogingen en allergieën. Onze huid is simpelweg niet gemaakt voor chemische verzorging. Lakshmi biedt daarom natuurlijke producten aan, die de huid op een biologische manier voedt. De producten zijn elk op Ayurvedische geneeskunde gebaseerd en hebben een perfecte pH waarde voor elke huid. De Lakshmi lijn is volledig gecertificeerd biologisch en ze hebben een duurzame verpakking om hun producten. 

Een ander merk is Ayumi. Ook wel Ayumi Naturals. Het merk heeft betaalbare natuurlijke huidverzorging, op Ayurvedische basis. Alle ingrediënten van Ayumi verzorgingsproducten zijn wederom biologisch, eco vriendelijk, biologisch en niet getest op dieren. 

Ayumi producten zijn vrij van potentieel schadelijke en chemische stoffen. Daarnaast houdt het merk rekening met het gehele agrarische ecosysteem door hun verpakkingen en producten op een milieuvriendelijke manier te produceren. Het assortiment van Ayumi bevat producten voor gezicht en lichaam, die eenvoudig en snel te gebruiken zijn. De op Ayurveda gebaseerde producten bevatten natuurlijke oliën die de huid voeden en jong houden. 

Bij het produceren wordt er bewust gekeken naar de ingrediënten. De voorkeur bij Ayumi gaat altijd naar planten die op een natuurlijke manier tot stand zijn gekomen. Ayumi maakt bewuste keuzes die respect tonen naar het lichaam en de natuur. De keuzes van ingrediënten worden tot in de bodem uitgezocht door de specialisten van Ayumi in samenwerking met een laboratorium. Zo weet je zeker dat jij geen chemische stoffen op je gezicht smeert, maar alleen zorgvuldige natuurlijke producten. Daarnaast help jij ook nog eens een handje mee aan het milieuprobleem. 

Gebaseerd op eeuwenoude Ayurvedische recepten

Ga voor natuurlijke producten die op de eeuwenoude Ayurveda gebaseerd zijn. Zo weet je zeker dat wat je op je gezicht aanbrengt van kwaliteit is en niet schadelijk is voor jou en de natuur. Ayurvedische producten zijn tenslotte gebaseerd op de geneeskunde en gaan al jaren mee als een goede verzorgings- en behandelmethode. Geef je gezicht de liefde en producten die het nodig heeft.