Gewicht verliezen

gewicht verliezen

Na een periode van veel binnen zitten, te veel eten en te weinig sport, wordt het toch tijd om eens een paar kilootjes kwijt te raken. De zomer komt er weer aan, dus we willen ons weer laten zien in shorts en korte jurkjes. Afvallen is niet altijd even makkelijk. Toch zijn er een paar methodes die je kunt gebruiken om verantwoord af te vallen.

Gezond eten

Gevarieerd en gezond eten hoeft echt niet moeilijk zijn. Wanneer je je aan de schijf van 5 houdt en elke dag verantwoorde tussendoortjes nuttigt, zal je op den duur gewicht gaan verliezen. De schijf van 5 raadt iedereen aan, om 250 gram groente te eten en minder vlees. Eet regelmatig een vet visje voor de nodige omega-3 vetten en dagelijks een handje noten. Peulvruchten, kunnen één maal per week op het menu en drink vooral géén frisdranken. Ook de light-soorten zijn not-done. Probeer eens wat meer groene thee te drinken. Dit bevordert de gezondheid en de darmwerking.

Sporten

Naast gezond eten zal er meer moeten worden bewogen om gewicht te verliezen. Elke dag een uurtje wandelen of fietsen is al een hele vooruitgang. Wil je meer aan sport gaan doen, meld je aan bij een sportschool en laat je daar voorlichten over wat het beste is om wat af te gaan vallen. Vooral krachttraining is een prima manier om je vetten te verbranden. Vrouwen denken altijd dat ze hier spierballen van krijgen, maar dat is een fabeltje. Je gaat er strakker van uitzien en voelt je veel fitter!

Powerslim

Powerslim…misschien heb je er in de wandelgangen wel eens van gehoord, maar nooit goed begrepen wat het precies inhoud.
PowerSlim is een gezonde leefstijl, door een voedingsschema op maat te volgen en dat alles onder professionele begeleiding. Samen met een PowerSlim voedingscoach ga je je ongezonde levensstijl veranderen in een meer fitte manier van leven. Een gezond eetpatroon zorgt voor afvallen en een vitaler leven.
Samen met je persoonlijke coach wordt langzaam je eetpatroon aangepast en kun je genieten van de koolhydraatarme producten die PowerSlim in het assortiment heeft. Voordelen om voor PowerSlim te kiezen zijn;

  • Een gezonde leefstyle, die je ook vol kunt houden
  • Smakelijke producten die je elke dag kunt afwisselen
  • Minder koolhydraten en meer eiwitten
  • Een voedingscoach die 24 uur per dag voor je klaarstaat
  • Géén verlies van spiermassa