De voordelen van een massage in Bussum

massage in Bussum

Je woont in Bussum en nu ben je op zoek naar een specialist die jou kan helpen ontspannen. Een gespecialiseerde masseur kan je hierbij helpen en bij Studio Release ben je aan het juiste adres! De masseurs helpen je ontspannen en zorgen voor een prettige ervaring. Terwijl een massage Bussum ook veel meer voordelen biedt dan alleen maar ontspanning. In dit blog leggen wij uit wat de grote voordelen van een massage zijn en waarom je voor een massage Bussum moet kiezen.

Massage Bussum afgestemd op jouw behoeften

Bij Studio Release heb je de keuze uit verschillende soorten massages. Je kunt daar terecht voor een nek-, -rug- en schouder massage, ontspanningsmassage, bindweefselmassage, voetmassage en zwangerschapsmassage. De massages zijn afgestemd op jouw behoeften terwijl je er voor kunt kiezen om een duo massage te boeken. Dan kun je samen met jouw partner of een goede vriend of vriendin langskomen voor een heerlijke massage!

Massage Bussum met speciaal geblende oliën

Bij Studio Release gebruiken ze naast amandelolie ook drie verschillende geblende oliën die speciaal zijn geblend om je te helpen ontspannen en om jouw bloedcirculatie te stimuleren. De Relax olie wordt gebruikt om je te helpen ontspannen terwijl de Release olie voor een positiviteit boost zorgt. De Revitalize olie helpt de bloedcirculatie, verjongt de huid en verwijdert afvalstoffen.

Relaxen met een goede massage

Een massage boek je om te relaxen. Je komt gedurende een behandeling van 45, 60 of 90 minuten helemaal tot rust. Stress kan veel klachten opleveren en door een massage kun je jouw stress levels aanzienlijk verminderen. De masseurs kunnen stressklachten als geen ander behandelen en zij zorgen er dan ook voor dat je na de behandeling veel minder last hebt van stress en de klachten die hierdoor zijn ontstaan.

Goed voor de bloedcirculatie

Een goede bloedcirculatie is belangrijk en voorkomt medische klachten. Met een massage Bussum kun je de bloedcirculatie laten stimuleren en daar heeft je lichaam enorm veel profijt van. Je verkleint de kans op medische klachten en je voelt je na de behandeling ook een stuk prettiger en energieker. Kleine pijntjes zijn ook verleden tijd!

Pijnlijke gewrichten en spieren met massage Bussum aanpakken

Heb je veel last van pijnlijke gewrichten en spieren? Dan is een massage zeker de moeite waard. Vooral nek- en rugklachten kunnen met een goede behandeling verholpen worden. Ook als je last hebt van je schouders, voeten of benen. Je bent binnen een mum van tijd van de pijntjes af. Uiteraard afhankelijk van wat de klachten zijn en in hoeverre het lichaam op de behandeling reageert. Het staat in ieder geval buiten kijf dat je jezelf na de behandeling een stuk beter voelt en dat je ook minder pijn hebt.

Massage Bussum, Studio Release is dé specialist!

Bij Studio Release hebben ze de expertise in huis. Dus als je op zoek bent naar een gespecialiseerde massage Bussum kun je het beste daar een afspraak inplannen. Zij bieden verschillende soorten behandelingen die zijn afgestemd op jouw behoeften. Deze masseurs zijn in staat om je pijn te verlichten en je te helpen ontspannen. Vooral voor mensen met lichamelijke klachten en stressklachten is een massage van harte aan te bevelen! Ook voor zwangere vrouwen die even tot rust willen komen en tijdelijk van de pijntjes af willen zijn.